Overige uitleggen

Iedere keer iets anders verwoord

Een meer energetische benadering

Als Shamanistisch healer betreed ik die delen in je gevoelswereld en in je energie (energetische lichaam, chakra’s e.d.) waar je zelf niet meer bij kunt. De Shamanistische Gids herstelt de natuurlijke paden en de flow. Door de healing kom je weer in aanraking met jezelf. De verdwenen stukken en delen raken weer ontsloten zodat je weer heel(er) bent.

Een meer spirituele benadering

De Shamanistisch Genezer betreedt de wereld van Soul (gevoel) dan wel de energetische wereld van de cliënt. Tegelijkertijd maakt de genezer contact met de Bron (God, Allah, the Field etc. zo je maar wilt). Door het chanellen, door de genezer heen, komt nu de harmonie van de Bron in contact met de disharmonie van de cliënt. Anders verwoord, ieder heeft in zich de Harmonie, de Bron. De shamanistisch healer opent met iedere healing een stukje van het pad om daar te komen. De vele klanken van ratel en trommel helpen mee de energie in beweging te zetten. 

Een meer fysische benadering

Om ons heen is een electromagnetisch veld (the Field, McTaggart). Door meditatieve technieken sluit de Shamanistisch healer aan op dit veld. Hij komt in harmonie in frequenties en verhoogt zijn energetische toestand (amplitude). Vervolgens maakt hij contact met de cliënt. Die wordt ook meegenomen in die harmonieuze trilling en raakt ook in een energetisch hogere fase.

De rivier 1

Je bent als een rivier die van boven in de berg naar beneden stroomt. Als er niets aan de hand is stroomt en kabbelt het water zonder hindernissen naar beneden. Soms ontstaan door allerlei nare gebeurtenissen, trauma's, ongelukken, nare gevoelens, etc. blokkades in de rivier: dammen, stuwen, zandbanken. Het water stroomt niet meer lekker door, staat stil en wordt steeds donkerder en viezer.

Ik ga de rivier op en verwijder zoveel mogelijk en zo hoog mogelijk de belemmeringen zodat het weer stroomt. Over het algemeen maak ik ook het water schoon. Soms blijft het water ook vies. Dan stroomt het merkbaar weg opdat je leert. Toelaten is loslaten.

De rivier 2

Dezelfde geblokkeerde rivier, alleen ga ik nu niet de rivier op. Ik breng mijzelf door meditatie in een hoge trilling en neem de berg in mij op zodat die ook gaat trillen. Dan lossen alle blokkades op. Het water stroomt weer vrij. Jij bent vrij.

De stereo-installatie

Je bent als cliënt als een stereo-installatie. De meeste therapieën draaien aan de knopjes, de versterker, de draden. Een healing haalt het stof uit de groeven van de plaat en repareert de tikken en groeven zodat de oorspronkelijke eigen muziek weer kan klinken in plaats van een liedje dat je is opgelegd door wat dan ook.

De rivier op de Nâm healing manier

De problemen zitten in je gevoel (Soul) en in je overtuigingen (Spirit). In principe is Soul een eindeloze vrij stromende oceaan. Door trauma's bv. gepaard gaande met de natuurlijke bewustwordingsprongen verandert deze oceaan in een veel beperktere rvier. De trauma's, gecreerde overtuigingen en negatieve gevoelens zijn een soort stenen die het water kanaliseren en één kant opduwen. Ik omvat jou in een verhoogde staat (een hele energierijke trilling), en wordt neutraal, zonder identificatie. In die staat trillen de problermen los en door mijn staat worden ze neutraal, zonder identiteit. En iets zonder naam, is iets wat je niet vast kunt pakken. Het water stroomt daarna vrijer. Jij bent vrijer.

Nâm Healing

Via Soul verbind ik me met jou. Vervolgens verzoek ik via Soul die onkenbare éénheid Abbah tot ons te komen en de healing te laten plaats vinden. In die healing is geen jij, geen ik, geen praktijkruimte. Het wordt alleen maar Abbah.

 


on