Kinderen

Geen healings voor kinderen

In principe worden kinderen niet geheald. Het heeft en geen nut en je kunt je afvragen of dat wel de bedoeling is.

Kinderen zijn een spiegel van de situatie thuis. Loopt het daar gesmeerd, zijn de kinderen ook als een zonnetje. Loopt het thuis wat minder, reflecteert dat onmiddelijk in gedrag en houding van de kinderen. Energetisch zijn kinderen een copy van de ouders. Het is dan ook beter de ouders op het goede spoor te zetten middels een paar healings, dan volgen de kinderen vanzelf.

Je kunt je ook afvragen of healings wel de bedoeling zijn voor kinderen. Ja, het is allemaal niet leuk, dat opgroeien met al die traumatisch en pijnlijke bewustzijnsprongen, dat klopt. Maar je leert er wel veel van. Je leert overwinnen en manifesteren. En dat heb je nodig in je verdere leven. Een healing van een kind verandert daarmee wellicht ook zijn mogelijkheden het doel van zijn leven te vervullen. En aangezien ik niet weet wat de bedoeling is van een leven, kom ik daar liever niet aan.

Toch zijn wel leuke dingen mogelijk met kinderen. Meestal bestaat een traject uit de volgende stappen:

  1. Als eerste een verkenning wat er aan de hand is, gevoelens te kalmeren, rust te brengen en eventueel invloeden van derden (lifters) te verwijderen.
  2. Daarna een paar lessen Shamanistisch Reizen. Met deze techniek leert een kind contact te maken met zijn eigen krachtdier (=intuïtieve kracht). Die kan hij dan steeds om raad en advies vragen: zijn eigen vriend. Hiermee leert hij meer in zijn eigen kracht te staan en hhij wordt steeds minder speelbal van omstandigheden waar hij toch geen vat heeft.
on