Hoe gaat het in zijn werk?

Een typische healing

De healing kent, qua vorm, zijn roots in het Tibetaans Shamanisme en boeddhisme. Het is in essentie een Tibetaans meditatieritueel waarbij eventueel instrumenten worden gebruikt als tsingha’s, ratels, trommel, gezang, Kangling en Phurba (het driezijdig mes). Tijdens het ritueel gaat de shamanistische genezer in trance. Hierbij maakt hij gebruik van ratel, trommel en gezang. Ondanks het feit dat er erg veel lawaai kan zijn, ervaren de cliënten dit ritueel als heel rustgevend, als een meditatie. Vaak gebeurt het dat mensen in slaap vallen.

De verbinding in ÉÉN brengt de vastgezette energie in beweging zodat alles weer kan gaan stromen. De stilte helpt in het transformeren van de weer stromende energie. Klanken geven expressie aan de harmoniserende processen. Na afloop vindt een evaluatie plaats waarbij de impressies worden besproken en in een context worden geplaatst. Vaak volgt er ook nog een tip om mee te nemen en uit te werken. Je voelt je daarna vrijer, vol energie, alsof je weer meer jezelf bent.

Met intake en afrondend gesprek duurt een healing ongeveer drie kwartier, een uurtje. Meestal zijn drie behandelingen voldoende om je leven weer een slinger de goede kant op te geven. Soms komen mensen meer keer. Die zijn meer op zoek naar een andere oriëntering van hun leven.

on