Cursus

Cursus Transcendental Living/Shamanistische Perceptie

Het moderne leven is erg verleidelijk. Er is televisie, social media, vertier in allerlei soorten en maten (feest, kroeg, bioscoop etc.). Het is ook stressvol met "de economische crisis", je relatie crisis, de enorme druk op je tijd om aan alles mee te doen. Er is zoveel lawaai en afleiding om je heen dat je vergeet wie je zelf bent. Voel je jezelf nog wel? Wie ben je eigenlijk?

Transcendental Living is een manier van leven die je stap voor stap dichter bij jezelf brengt. Transcendental Living is een manier van leven die je stap voor stap in staat stelt om afstand te nemen tot die vermoeiend monoloog die je verlamt, naar een beter kwaliteit van leven waar je in je eigen kracht staat, verbonden met het Leven.

Bij deze manier van leven probeer je meer en meer te luisteren naar de wereld om je heen, dat ook voorop te stellen. Je stapt 's ochtends naar buiten en hoe voelt het dan? Ken je dat, die speciale dagen dat het zo stil is, of juist zo tintelt of zo zacht.... Dat je voelt dat er iets gaande is ter grootte van de wereld zelf?  Stel je eens voor dat je je daar aan kan overgeven? Wat zijn al je beslommeringen dan nog? Dan wordt het allemaal veel helderder en vrijer. 

Bij Transcendental Living is het uitgangspunt dat jij uniek bent en op jouw eigen waardevolle, unieke manier het leven aanschouwt en leeft. Maar wie ben je eigenlijk? Zelfs al heb je aan zelfonderzoek gedaan, uiteindelijk zit 95% van wie je bent in je onderbewuste. Je gevoelens zijn onbewust, je overtuigingen en geweten zijn onbewust. Daarnaast is in dat donkere duistere onbewust alles opgeslagen wat je wel bent maar niet geleefd hebt. Uiteindelijk weet je eigenlijk niet wie je bent. 

Een belangrijk tool om jezelf te leren kennen is Shamanistische perceptie. In deze vorm van waarnemen, leer je te reizen in je eigen onderbewuste en het gemeenschappelijk onderbewuste (het Causale veld, de onderwereld). J

e ontmoet je krachtdier en samen gaan jullie op ontdekkingstocht. Daar, in de onderwereld, vinden ontmoetingen plaats met jouw en mijn geestelijke Voorouders, de OerShamaan, de Levensboom. Andere ontmoetingen gebeuren met meer mythologische en archetypische figuren uit ons collectief onderbewuste. Deze ontmoetingen leren je wie je bent en wat jou bezig houdt. Een cursus Shamanistische perceptie is opgebouwd uit verschillende modules waarvan de eerste twee bij elkaar horen. Het bestaat uit bijeenkomsten en meditaties in een ruimte en je gaat de natuur in.

Leerdoelen zijn:

Het ontwikkelen van handvaten om steviger en in je as in het leven te staan
Ervaring op doen met veranderde perceptie, jouw onderbewuste en het gemeenschappelijk onderbewuste (het Causale veld, de onderwereld)
De aandacht verleggen van jezelf en je monoloog  naar luisteren naar wat andere dingen vertellen.
 • Jezelf leren kennen.
 • Het ontwikkelen van handvaten om steviger en in je as in het leven te staan
 • Ervaring op doen met veranderde perceptie, jouw onderbewuste en het gemeenschappelijk onderbewuste (het Causale veld, de onderwereld).
 • De aandacht verleggen van jezelf en je monoloog  naar luisteren naar wat andere dingen vertellen.

Je leert:

 • Reizen in je eigen onderbewuste.
 • Reizen in het gemeenschappelijk onderbewuste (Causale veld).
 • In beide lagen leer je werken met je krachtdier (je eigen kracht) om:
  • Te werken aan je eigen proces.
  • Om tips te krijgen voor het leven van alle dag.
 • Mediteren in verschillende vormen.
 • Contact te maken met jezelf en anderen.

De cursus gaat in blokken van 3 uur. Hij gaat van start zodra er een groep van minimaal drie mensen is. Geef je op per e-mail en je wordt benaderd zodra er een groep te vormen is. Ze vinden plaats in het centrum van Haarlem, dan wel in de praktijk, dan wel de Ruimte voor Balans, te Haarlem.


Contact:

Marcel rozemeijer

06-44598915

marcel.rozemeijer@watervoorruimte.nl

www.watervoorruimte.nl 
on