Hoe, wat, waar en wanneer?

In principe...

Shu'em-meditatie

De Shu'em-meditatie wordt op twee manieren gegeven. Als eerste kun je 1:1 komen mediteren. Of in samen met anderen die je meebrengt. Ten tweede is er ook een meditatie cursus. Alhoewel cursus, eigenlijk kun je geen cursus volgen. Mediteren is alleen maar in aandacht zijn en open zijn, je openstellen voor wat is. En iedere keer dat je ergens anders bent en je merkt het, focus je opnieuw op "in aandacht zijn". Wat wel van belang blijkt, is discipline. Regelmaat en structuur zijn van groot belang om aan te haken. En dat is moeilijk te doen. Zo'n "cursus" is dan wel de structuur waaraan je je commiteert. En dat werkt! Daarnaast helpt het shamanistisch principe bij de aandacht en helpt met transformatie.

De meditatie-cursus van acht lessen gaat van start zodra er een groep van minimaal drie mensen is. Ervaren mensen mogen altijd aanschuiven. Geef je op per e-mail en je wordt benaderd zodra er een groep te vormen is.

Ze vinden plaats in het centrum van Haarlem, dan wel in de praktijk, dan wel de Ruimte voor Balans, Hagestraat 11 rd 2011CT, Haarlem.

In principe zijn de cursussen op donderdag van 20:00 tot 21:15, of zaterdagochtend. Het eerste kwartier wordt besteed aan oefenen van ratelen en chanten, daarna volgt de meditaties (opening, stiltes en ratelen en sluiten).

 

Praysings

De praysings zijn op woensdag- en zondagavond, van 20:00 tot 20:45. Bel voor een afspraak.


on